Komandor napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Mig-31 - w różnych wersjach. Dodatkowa ciekawostka dla mnie kryje się pod nr 81752 - jak dla mnie to Lansen
Cieszy okropecznie !
Duża zabawka.
Komandor napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Mig-31 - w różnych wersjach. Dodatkowa ciekawostka dla mnie kryje się pod nr 81752 - jak dla mnie to Lansen
Cieszy okropecznie !

Darek Trzeciak napisał(a):Umknął mi ten model w zapowiedziach. Macał już ktoś z Was tego Miga-21UM Trumpetera?
potez napisał(a):AMK zapowiedzialo to mają kogo wyprzedzić...
Pechowa firma, Kefira im przykryli, fouge tyż a teraz migacza...
BOMI21 napisał(a):Komandor napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Mig-31 - w różnych wersjach. Dodatkowa ciekawostka dla mnie kryje się pod nr 81752 - jak dla mnie to Lansen
Cieszy okropecznie !
Duża zabawka.

Komandor napisał(a):BOMI21 napisał(a):Komandor napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Mig-31 - w różnych wersjach. Dodatkowa ciekawostka dla mnie kryje się pod nr 81752 - jak dla mnie to Lansen
Cieszy okropecznie !
Duża zabawka.
Duża i tak sobie teraz myślę, że jak to Trebacz, to mogą pojawić się spore kłopoty. Ma ten producent wybitnych specjalistów od robienia baboli, szczególnie w samolotach 1:48.
Komandor napisał(a):Duża i tak sobie teraz myślę, że jak to Trebacz, to mogą pojawić się spore kłopoty. Ma ten producent wybitnych specjalistów od robienia baboli, szczególnie w samolotach 1:48.
Jurek Greinert napisał(a):Tak sobie te narzekania na jakość chińszczyzny czytam i chyba wsadzę kij w mrowisko. Gdyby nie oni to dalej byśmy mieli po jednym newsie na rok i pewnie marudząc drapalibyśmy stare Monogramy.
Jurek Greinert napisał(a):Tak sobie te narzekania na jakość chińszczyzny czytam i chyba wsadzę kij w mrowisko. Gdyby nie oni to dalej byśmy mieli po jednym newsie na rok i pewnie marudząc drapalibyśmy stare Monogramy. Na koniec zaś nikt nie zwróci uwagi ile w modelu było detalowania tylko większość napisze że za czystyJą tam się cieszę na ich zapowiedzi, choć czasami zostawiam stare CA. Mogliby tylko tak z cenami nie szaleć. Opanowali rynek i teraz odcinają kupony.

Komandor napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Tak sobie te narzekania na jakość chińszczyzny czytam i chyba wsadzę kij w mrowisko. Gdyby nie oni to dalej byśmy mieli po jednym newsie na rok i pewnie marudząc drapalibyśmy stare Monogramy. Na koniec zaś nikt nie zwróci uwagi ile w modelu było detalowania tylko większość napisze że za czystyJą tam się cieszę na ich zapowiedzi, choć czasami zostawiam stare CA. Mogliby tylko tak z cenami nie szaleć. Opanowali rynek i teraz odcinają kupony.
Widzisz Jurku, mnie taka bylejakość i niedokładność za taką cenę, nie interesuje. Co z tego, że ma detale, jak te detale są złe. Po co mi takie detale. Wolę stary Monogram

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości