Moderator: xenomorph

HeeL napisał(a): Czy macie jakieś pomysły w jaki kolor go pomalować? Jeśli tak bardzo proszę o numery tych farbek.
HeeL napisał(a):Podobno są bardzo fajne do malowania z pędzelka.
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):kto ci takich bzdur nagadał?
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):jak będziesz mial warsztat modelarski na poziomie zbliżonym do poziomu jakim dysponuje piotr, to nawet plakatówkami model wymalujesz.
narazie jednak zadbał bym o farby dobrej jakości

Bathin napisał(a):Mógłbyś mi Heel napisać jak niby wg Ciebie można w realu założyć tak linę holowniczą ?
Mam nadzieję, że mocowanie, które powinno być na błotniku usuniesz z okucia liny.
Co do pomysłu jak ukryć babola z zawieszeniem, to wg mnie powinieneś zatopić model w błocie po same błotniki, żeby to ukryć.
Pzdr
Patterson napisał(a):1. Tarcza strzelca przy zamkniętych włazach powinna być położona
2. Osłony przeciw błotne przy wentylatorach (na błotnikach) są przyklejone po złych stronach..
3. Koła już wspominałem
4. linę wypunktował Bathin
5. Tylna płyta jest odwrotnie przyklejona, otwór serwisowy powinien znajdować się po lewej.
6. Właz dowódcy jest przyklejony odwrotnie...
Mariusz 72 napisał(a):Nie powiem, żebym się na tym znał ale tej liny chyba się tak nie dało zamocować... (?)
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości