ROBERT napisał(a):nie komentuje tych wszystkich dziwnych technik które zastosowałes ale mam pytanie :gdzie jest efekt tych pisaków o które pytałem na początku relacji ?

Dorotka napisał(a):Flyzloty napisał(a):Był już impresjonizm,kupizm,teraz czekamy na jakiś hip-hop
Z hip-hopem to do Żyrardowa proszę, nie do mnie

Dorotka napisał(a):ROBERT napisał(a):nie komentuje tych wszystkich dziwnych technik które zastosowałes ale mam pytanie :gdzie jest efekt tych pisaków o które pytałem na początku relacji ?
Ależ ja Robercie nie mam specjalnego parcia na twoje komentarzeOsobiście to ja niczego dziwnego w tych "technikach" nie widzę, tym bardziej, że są one wykonane preparatami powszechnie dostępnymi w sklepach modelarskich i opisywane w językach zagranicznych
Co do "pisaków" to efektu ich nie widać tak się bowiem złożyło (czego chyba nie zauważyłeś), że to co miało być srebrzone zamieniło się w standardowy kamuflaż...
Pozdrawiam
Flyzloty napisał(a):Dorotka napisał(a):Flyzloty napisał(a):Był już impresjonizm,kupizm,teraz czekamy na jakiś hip-hop
Z hip-hopem to do Żyrardowa proszę, nie do mnie
Czyli nie będzie hip-hopu,będzie chór!

Drunkmaster napisał(a)::)
Czyli mam tak robić że maluje pisakiem, potem takie kółeczka i linie aerografem a potem to zalać farbą, popaciać tym kolorem kurzych odchodów i znowu zalać farbą tak?

Dorotka napisał(a):Mnie jest zupełnie obojętne, zarówno "co", jak również "jak" będziesz to "coś" robił...

GUDMUNDUR napisał(a):To mi się podoba , nieszablonowo i wygląda naturalnie .
Mógłbym Kolege prosić o oświecenie jakim i jakiego koloru specyfikiem można tak zrobić . Czy to było malowane , mazane czy może wycierane albo wcierane lub ścierane ?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości