Przemek Przybulewski napisał(a):Dzięki. Cieszę się, bo jest z tym trochę dłubania i miałem nadzieję, że efekt będzie tego warty.

Dzięki. Staram się jak "umię".Dorotka napisał(a):Z całą pewnością jest wart! Pomysł na przeróbkę tego chińskiego badziewia też świetny!

Przemek Przybulewski napisał(a):Kurczę, nie mam jak dojść od wewnętrznej strony, żeby pocienić plastik.
Udało mi się to zniwelować do mniej więcej 0,5mm grubości ale dalej się boję ciąć żeby nie zrobić większej dziury.
Na żywo tego tak nie widać bo zdjęcie jest około 2,5 raze większe niż w rzeczywistości.

Przemek Przybulewski napisał(a):Bardzo ładnie ale jak sam wspomniałeś to blaszka.
Z siatką jest taki problem, że cięcie jej powoduje że się rozłazi na krawędziach i ciężko jest tak dociąć aby zachowała kształt. Prostokąt to może jeszcze ale koło to się na pewno rozleci.
Próbowałem nawet wzmocnić najpierw siatkę super glue ale oczka są tak małe że się zaklejają i nieestetycznie to wygląda.
Może się skuszę na blaszki edka bo jest zestaw Exterior i nawet sporo tych blaszek tam jest (na pewno wszystkiego bym nie wykorzystał).

Przemek Przybulewski napisał(a): Większość rzeczy chyba bym wykorzystał.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości