RAV napisał(a):Rozumiem, że postanowiłeś poudawać Solo. Ja wysiadam.

net_sailor napisał(a):Jak bardzo chcesz tego ACMI to zamiast jednego Sidewindera lub AMRAAM-a i sprawa załatwiona. Wtedy wszystkie inne podwieszki raczej w wariancie szkolnym (niebieskie paski).
Ja bym jednak zrobił bojówkę i tylko do powyższego zestawu podwiesił HARM. W takiej konfiguracji Sniper jest Ci właściwie niepotrzebny, bo HTM załatwia wszystko w obsłudze HARM-ów. Zanim pojawiły się Snipery F-16 ze Spanga woziły się tylko z HTM pod prawą częścią wlotu*.
* Swojego F-16 mam właśnie w tej konfiguracji.

Dorotka napisał(a):No tak... Tylko, że mi zależy żeby było jak na tej fotce... Choć może głupio się tego trzymam i faktycznie dam to co jest w zestawie, bez dokupowania czegokolwiek...
agalant napisał(a):Dorotka napisał(a):No tak... Tylko, że mi zależy żeby było jak na tej fotce... Choć może głupio się tego trzymam i faktycznie dam to co jest w zestawie, bez dokupowania czegokolwiek...
Więc HTS czy HTM masz na focie pod lewym węzłem, część z zestawu chyba pasuje. Źle widzę, czegóś nie rozumiem, czy co?![]()
Brakuje Ci Snipera i ACMI. ACMI pięknie ktoś na forum zrobił całkiem niedawno, zresztą tanio, bo prawie z niczego. Ze Sniperem trudniej, ale nie takie rzeczy robiłeś

Dorotka napisał(a):W efekcie statecznik do zmycia w Dot-cie
Kuba P. napisał(a):Dorotka napisał(a):W efekcie statecznik do zmycia w Dot-cie
HALT!
Rzuć to świństwo natychmiast i się powstrzymaj. Lepiej to po prostu zeszlifuj delikatnym papierem ściernym i podmaluj, będzie zdecydowanie lepiej. A jak już chcesz zmywać to prościej chyba patyczki do uszu i zmywacz wamodu. Masz 100% kontroli.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości