Można zgłaszać fotografie na nowy tydzień:
- fotki zamieszczone: 00:00 29.12.14 - 23:59 04.01.15
Solo napisał(a):Uzasadnienie zgłoszenia: zdjęcie bardzo dobre technicznie, z kapitalnym oświetleniem, bardzo ostre, rzadko takie się spotyka na forum, dodatkowo - model w pytę, z genialnymi przebarwieniami i efektami zużycia.
Autor fotografii: spiton
Zdjęcie pochodzi z tematu: F4F3 Wildcat Hobby Boss 1/72
spiton napisał(a):Dodam jako ciekawostkę , że zdjęcie robione na tle śniegu, przy naturalnym oświetleniu z chylącego się ku zachodowi słońca ,-))
spiton napisał(a):Rozumiem,że administracja z dwóch moich zdjęć wybrała, zdjecie moim zdaniem gorsze, nie przez złośliwość, tylko z chęci utarcia mi nosa ,-))
spiton napisał(a):Będę robił tak : W każdej galerii napisze, że nie życzę sobie zgłaszania zdjęć do konkursu fotograficznego. A jak zrobię jakąś fajną fotkę, to poproszę któregoś z kolegów, żeby ją zgłosił. amen ,-))
Dodam jeszcze panie malinowski, ze walka pomiędzy zdjęciami, które pan wybrałeś(moje) i zdjęciem które do konkursu wybrałem ja : Snipe Arkadego, pokazuje, kto się lepiej zna na fotkach ,-))) Zgłoszona przeze mnie wygrywa bezapelacyjnie. Pan Artur Robi foty doskonałe !!!

spiton napisał(a):Nie chodzi o to, żeby wygrać, tylko, żeby do konkursu dostawały się jak najlepsze zdjęcia.
Jeśli naprawdę, ktoś myśli, ze mi zależy na wygranej w konkursie to oczywiście ma racje. Fajnie jest wygrać. Ale bez przesady. Często w takich konkursach nie głosuje na siebie. Natomiast faktycznie nie lubię, kiedy ktoś za mnie decyduje "którego zawodnika z mojej stajni wystawić". Chciałbym żeby w konkursie brało udział zdjęcie , które uważam za najlepsze. To chyba oczywiste. I na tym faktycznie mi zależy 10 X bardziej niż na wygranej. Na której mi nie zależy. Czy raczej zależy mi mało.
Natomiast głosy oddane na Twoje zdjęcie panie Arturze, nie są twoja własnością, i nie możesz ich użyć tak jakby twoja własnością były. Chyba, ze to nie są głosy oddane na twoje zdjęcie, tylko głosy osób, które robią to co chcesz. A chyba tak nie jest.
Powrót do Fotografie tygodnia - ankiety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości