chodzi mi o experten, którzy go rozerwą na sztuki

Tomasz Dzieciątkowski napisał(a):potez napisał(a):Bo przecież nie będzie bezbłędny, nieprawdaż?
Ależ będzie... Oczywiście według Eduarda
ibor Havranek (Eduard Support)
Jan 07 10:34
Hello Karol,
As much as I know, we do not plan to offer any correction sets for the owners of the previous kits.
Libor Havranek
potez napisał(a):nie no teraz to juz jest gdybologia ja pisałem poważnie.
Edek postanowił DRUGI raz zmobilizować do zakupów po tym jak pół roku temu zasypał rynek modelem, który POPRAWIAJĄ.
Wyuobrażącie sobie jaki huk będzie? No i oczywiście w nowym modelu będą błądy, to nieuniknione.
Bardzo, bardzo ryzykowna decyzja, bo przecież pierwsze o co pójdzie krzyk to wymieńcie mi mój model ...
w końcu zrozumieli, że nie można wcisnąć ludziom byle gniota, a frajerzy to i tak łykną jeszcze szczerząc uśmiech w podziękowaniach, że się z nich robi wała.
Georg01 napisał(a):Cieszę się, że dołożyłem swoje 3 grosze do tego pisząc list do dyr. Sulca, wytykający błędy modelu i wyrażający moją opinię o postępowaniu firmy Eduard. Ten list w pojedynkę nic nie spowodował, ale razem z zapewne 1000 innych, podobnych listów ze świata musiał wzbudzić niepokój i refleksję nad sytuacją. Warto było powalczyć.
Ralf_S napisał(a):Jednak "Klient nas Pan" jak to mówią w Ani Mru Mru
potez napisał(a): No i oczywiście w nowym modelu będą błędy, to nieuniknione
net_sailor napisał(a):Ralf_S napisał(a):Jednak "Klient nas Pan" jak to mówią w Ani Mru Mru
Tja, ale to dopiero wyartykułowali na sam koniec. Przedtem długo było powtarzane, że "Klient naćpann!". Ta artykulacja bardzo dobrze ilustruje postawę Edka.
net_sailor napisał(a):Zobaczycie, że jeszcze zrobią skok na kasę i puszczą go tylko w edycji Royal Class.
Kuba P. napisał(a):ps - absolutnie nie do Ciebie piję Marcin bo wiem, że wiesz, że ja wiem, że wiesz jak wygląda 109 G i gołym okiem błedy też widzisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości