Kuba P. napisał(a):O tak, my już skończyliśmy na temat to teraz pogadajcie sobie o eksploatacji i dupie maryny
nic nie skończyłeś Kuba. Trzepiesz temat nonstop. I będziesz tak robił dalej.
mało tego. Kupisz następne 109 XXL Mk II
Kuba P. napisał(a):O tak, my już skończyliśmy na temat to teraz pogadajcie sobie o eksploatacji i dupie maryny
Tomasz Porosiło napisał(a):nic nie skończyłeś Kuba. Trzepiesz temat nonstop. I będziesz tak robił dalej.
mało tego. Kupisz następne 109 XXL Mk II
Kuba P. napisał(a):Mój temat, moje trzepanie. Moja forsa i moje zakupy
Klid a pohoda
Tomasz Porosiło napisał(a):ależ oczywiście! dlatego Szulc i paru innych kolesi ma z tego taki ubaw
potez napisał(a):Jak obok siebie postawicie dwa modele, jeden pomalowany AUTENTYKAMI i bez śladów latania i obsługi (nienawidzę sformułowania ślady eksploatacji, co to jest za potworek???) a drugi zlatany, zużyty, na pierwszy rzut oka wręcz śmierdzący benzyną, spalinami i prochem z luf karabinów oraz działek to kto wypatrzy te pół mm różnicy w średnicy kółka podwozia albo przekrojowi nie takiemu jak trzeba pod warunkiem że wszystko co na zewnątrz wygląda realistycznie i komponuje sie w skali?

potez napisał(a):...problem.
Sami ... nie kończymy modeli...![]()
30 kilka stron o modelu ponad 30tys odslon i tylko 8 sztuk zrobionych w tej wersji od 2007 roku...
a modele leżą w pudełkach dalej...
Hello Karol,
We found out about the major error after the kit got released to the public, so that's the main reason why they are "faulty" kits available on the market.
We still believe it's a good kit though...
Please, if you still feel you should obtain a free replacement when the new kit gets released, let us know. Of course, if you wish so, we will send you the updated parts.
Libor Havranek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości