Przemek Przybulewski napisał(a): A dywaniki proszę bardzo:
No dobra... Bardzo ładne, może być - jak mówi moja córka
Przemek Przybulewski napisał(a): A dywaniki proszę bardzo:

Czepiają się i tyle.MadYarpen napisał(a):Haha ale wjechaliście Przemkowi na ambicję
Nosz kurka wodna, to ja tu w pocie czoła poświęcam 4 minuty na zrobienie dywaników i co? I tylko może być. EchDorotka napisał(a):No dobra... Bardzo ładne, może być - jak mówi moja córka
Ooo, i w końcu konstruktywna i merytoryczna odpowiedz.piotr dmitruk napisał(a):I bardzo dobrze to wychodzi!
Przemek Przybulewski napisał(a):Nosz kurka wodna, to ja tu w pocie czoła poświęcam 4 minuty na zrobienie dywaników i co? I tylko może być. EchDorotka napisał(a):No dobra... Bardzo ładne, może być - jak mówi moja córka![]()
![]()

No właśnie... To sztuka dla sztuki tak naprawdę, bo i tak wielkie g... będzie widać, a dywaników to już w ogóle. Trochę szkoda z drugiej strony bo nad tymi wszystkimi duperelami pół nocy siedziałem.Dorotka napisał(a):No właśnie ... Widać, że 4 minuty![]()
![]()

Przemek Przybulewski napisał(a):Widziałem ten wątek. Nic nie będę argumentował bo mój to po prostu Kupa. Najgorsze są szyby, psującą cały efekt.

Przemek Przybulewski napisał(a):Nie da się już. Niestety.

Ano szkoda, ale zastanawiam się czy nie dodać takiej przeciętej wzdłuż na pół izolacji z cieniutkiego kabelka jako uszczelki. Minus jest taki że mogę coś upaprać klejem.Dorotka napisał(a):Trochę szkoda ... Ale i tak będzie fajnie
Nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Musiałem poguglować żeby sprawdzić z czym ten vivak się je. No ale cóż człowiek całe życie się uczy i gupi umiera. Ważne, żeby wykorzystywać swoje i najlepiej też cudze doświadczenia.SKYRAIDER napisał(a):Szkoda że możesz tych szyb już wymienić, podesłał bym Ci vivak super przeźroczysty.
Fajnie będzie to wyglądać, roboty co nie miara, będę zaglądać.

Przemek Przybulewski napisał(a): Ano szkoda, ale zastanawiam się czy nie dodać takiej przeciętej wzdłuż na pół izolacji z cieniutkiego kabelka jako uszczelki. Minus jest taki że mogę coś upaprać klejem.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości