iras67 napisał(a):Z powodu tej uniwersalności te aerografy przynajmniej wśród modelarzy zdeklasowały wiele aerografów w podobnym przedziale cenowym. Natomiast da się zauważyć że niektóre elementy jak np. dysza Infinity nie jest wykonana z takiego wyrafinowanego stopu jak w Iwacie.I pewnie dlatego kosztuje dwa razy mniej niż topowy model Japończyków.

iras67 napisał(a):Natomiast da się zauważyć że niektóre elementy jak np. dysza Infinity nie jest wykonana z takiego wyrafinowanego stopu jak w Iwacie.
potez napisał(a):W Iwacie wyglądaja jakby były stalowe.

potez napisał(a):W Iwacie wyglądaja jakby były stalowe.
potez napisał(a):Moja ulubiona:
http://www.fine-art.com.pl/hp-ch-hi-lin ... 0-3mm.html
w zestawie dysza 0,3 ale jest do niej wymienna 0,2 - dysza +iglica
jest uniwersalna![]()
iras67 napisał(a):Mam to " Nozzle Wrench "ale dalej to nie jest takie proste jak w H&S...

Dorotka napisał(a):To jest faktycznie poważny argument... Jak mam film obejrzeć i "narzędzia" dokupić do aero za 1 tys. PLZ żeby w nim dysze wymienić to trochę mi się odechciewa... Jeszcze żeby coś było w zamian ale jakoś mi się nie wydaje...
iras67 napisał(a):Sam "wkrętak" dyszy kupiłem za 15 $ z przesyłką. Można go kupić oddzielnie. Reszta to tylko gadżety...

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości