Na początek podziękowanie dla Miłosza Wegnera czyli Vasco za udostępnienie tego modelu do budowy, tak więc będzie to relacja sponsorowana.
Dla mnie podwójny debiut, pierwszy model 1:43 i pierwsza żywica Multimedialny model BBR robi wrażenie, odlewy ładne, blaszki i elementy z białego metalu. Model oczywiście będzie prosto z pudła , już widzę że skala warta promowania.
Witam. Bardzo się cieszę, że odpowiada Tobie modelik. W oryginale samochód ma zielony lakier i zastanawiam się teraz czy zdecydyjesz się właśnie na ten kolor. Skala 1/43 jest mi bardzo bliska ze względu na wielość modeli marki której jestem kolekcjonerem. Sam również postaram się popełnić jeden z modeli Ferrari w skali 1/43 na WR2, z tym że mam problem z wytypowaniem modelu. Początkowo myślałem o F40 natomiast Maciek mnie ubiegł:), dlatego teraz myślę o jakimś klasyku np 250 GTO (BBRa) albo o rewelacyjnej wersji F430 - GT2 (Tecnomodel). Chyba,że wpadnie mi w ręce coś odpowiedniejszego:)
Będę starał się często zasiadać w pierwszym szeregu obserwatorów i komentatorów zarazem, dlatego też życzę udanej relacji i oczywiście wygranej. pzdr
Z tego co pamiętam to samochód będzie taki jak oryginał bez fantazjowania.
No tak nadmiar modeli nie ułatwia wyboru. Dlaczego nie chcesz dłubać F40 – masz bazę innej firmy więc i tak będzie to coś innego. Jeśli nie to nie kombinuj i popełnij to 250GTO i zorganizuj dla mnie takie samo na nagrodę tak jak się umawialiśmy.
Nie wiem na co czekasz z tą relacją zobaczysz jak ten czas szybko zleci.