AMX, Warrior Models, 1:72

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: AMX, Warrior Models, 1:72

Postprzez dewertus » czwartek, 27 sierpnia 2009, 13:02

Mnie tam model sie podoba i nie widzę tych "baboli", o których wspominasz... Przedewszytskim zaś gratuluje samozaparcia i cierpliwości przy budowie podwozia :lol:

pzdr.
Hubert
Pzdr. Hubert
Jeśli istnieje rozwiązanie martwić się nie ma po co,
jeśli nie ma rozwiązania martwić się nie ma sensu
dewertus

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez Łukasz Kędzierski » poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 05:16

Swietny model, podoba mi sie. Ja popelnilem go w 48 z tejze samej firmy. Jest w 72 opcjonalna wloska wersja (znaczy sie dzialko)? W 48 byly kalki do brazylijskiej, ale czesci do przerobki brak, chyba ze by sie pokusisc o scratch. No i moje podwozie kompletnie siadlo, od czasu do czasu je prostuje, ale jest miekkie jak z masla :(
Pozdrawiam.
Łukasz
www.pme.org.pl
Łukasz Kędzierski

Postprzez piotr dmitruk » poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 11:48

Jest podobnie jak w 48 tylko włoska wersja w odlewach, natomiast dwie kalkowe. Przerobiłem działka. Z maila jaki otrzymałem od producenta wiem, że obecnie model jest nieco poprawiony, ma m.in. nowe belki podwieszeń, bomby, sondę do tankowania, fotel, a przede wszystkim inny metal na golenie podwozia.
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Postprzez Czarny » poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 21:16

Chciał bym żeby tak wyglądały te modele, które nie przedstawiają całości moich możliwości
Czarny

Postprzez Łukasz Kędzierski » wtorek, 1 września 2009, 02:06

piotr dmitruk napisał(a):Jest podobnie jak w 48 tylko włoska wersja w odlewach, natomiast dwie kalkowe. Przerobiłem działka. Z maila jaki otrzymałem od producenta wiem, że obecnie model jest nieco poprawiony, ma m.in. nowe belki podwieszeń, bomby, sondę do tankowania, fotel, a przede wszystkim inny metal na golenie podwozia.

W takim razie pelen szacun (jeszcze raz), mnie sie nie chcialo przerabiac, chociaz chcialem Brazylijczyka. Tez wiem o poprawkach podwozia od Tadeusza, ale nie wiedzialem ze sa nowe belki (bomby i AIM-9 mialem w moim). Moim zdaniem to podwozie wymagalo zdecydowanej wymiany, bo material do tego uzyty byl za miekki w stosunku do wagi modelu (w 48 to mam tak z kilo :D zywicy).
Pozdrawiam.
Łukasz
www.pme.org.pl
Łukasz Kędzierski

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli