Murek napisał(a):Raczej RLM 66. Zauważyłem tez, że nawet jak kokpit był w Bf 109E 02 to tablica ciemna czyli 66, ale dałbym 66 po całości.
Tablicę kombinuję zrobić ciemną, zastanawiam się nawet nad czarną ( wstawię z zoom edka ), co do koloru wnętrza była kiedyś mowa na forum gdzie Marcin przekonał Kubę
http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=6856Samolot ten sam tylko w późniejszym malowaniu. Mam trochę czasu więc staram się dokładnie analizować temat.
Murek napisał(a):Hasegawa nie jest zła ale ma kilka słabszych momentów, np. koła ich osłony, chłodnice pod płatem, brak wnęki na kółko ogonowe.
Będzie trochę waloryzacji , edkowa blaszka do podwozia , a wnęki na kółko ogonowe nie będzie ( podobno ten samolot miał ją zaślepioną . I tu jak ktoś ma zdjęcie z taką kombinacją chętnie bym zobaczył. ( może być nawet podpowiedź gdzie to zobaczył).
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):No i w zależności od zasobów domowych dodatkowo okład z młodych piersi lub chleb
zagniatany pajęczyną ;) Zdrowia życzę
Dzięki za życzenia, domowe sposoby zawiodły

dopiero dzisiaj zaczynam dochodzić do siebie tem. > 38 rozlożyła mnie na dobre ).
1 cięcia dokonane, kokpit SBS jest wpasowywany, sporo skrobania.