Jak dla mnie to bardziej rzucają się w oczy niewłaściwe opony, bo taki bieżnik to w rajdach pojawił się kilka lat temu, a nie w czasach gdy startował Janusz. A druga sprawa to ta blacha we wnętrzu, jakoś mi to do WRC nie pasuje
MesserDesign napisał(a):To musiał być bardzo brudny oesA tak na serio - bardzo fajnie, ze smakiem
Napisz proszę, co to za drut którego użyłeś do zbudowania klatki ( średnica, co to za materiał, gdzie ewentualnie można to zakupić ).
Pozdrawiam
MesserDesign

woocasch napisał(a):Podziwiam za brudzenie podłogi i jestem ciekaw jak będzie wyglądał ukończony model, chociaż ilość "błota i brudy" bardziej mi pasuje do rajdu szutrowego, ale to nie jest żaden zarzut tylko luźna uwaga
Jak dla mnie to bardziej rzucają się w oczy niewłaściwe opony, bo taki bieżnik to w rajdach pojawił się kilka lat temu, a nie w czasach gdy startował Janusz. A druga sprawa to ta blacha we wnętrzu, jakoś mi to do WRC nie pasuje
Deska w życiu nie oklejona żadnym karbonem ani pomalowana w czarny połysk tylko flokowana - ciemno szara, prawie czarna albo czarna.

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości