Supermarine Spitfire MKI RNON Tamiya

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Supermarine Spitfire MKI RNON Tamiya

Postprzez tombie » niedziela, 1 marca 2015, 17:10

Postanowiłem zamknąć pierwszą piętnastkę warsztatów nie innym jak najbardziej zacnym samolotem tej bitwy, długo się nad nim zastanawiałem posiadając jedynie kalki zestawowe (których nie brałem pod uwagę) nagle niespodziewanie z pomocą przyszedł jeden z kolegów z forum( jeszcze raz wielkie dzieki) no i decyzja zapadła, ponieważ warsztat brytyjskiej ciężarówki Matador idzie jak krew z nosa postanowiłem zacząć kolejny model samolotu. Wersja będzie z czarnym skrzydłem;

Obrazek
Obrazek

w swoim magazynku dodatków znalazłem jedynie wydechy quickboosta - myślę że można je wykorzystać
Obrazek
-------------------------------------
Emet Brown czyli Tomasz Bień

Obecnie w budowie:
P-51D Mustang 1:48 Airfix - relacja jest prowadzona na mojej stronie facebookowej P-51D Mustang 1:48 Airfix_2017 - @EmetBrownRecenzja

Obrazek
tombie

Reklama

Re: Supermarine Spitfire MKI RNON Tamiya

Postprzez HK1885 » niedziela, 1 marca 2015, 21:23

tombie napisał(a):znalazłem jedynie wydechy quickboosta - myślę że można je wykorzystać

Myślę, że 48 420 będą jednak odpowiedniejsze dla tej maszyny.

Obrazek

Tak w ogóle to fajnie, że dołączyłeś - Spitfajer to ostatnio bardzo rzadko spotykany samolot na forum. :lol:
Witamy w klubie.
HK1885

Re: Supermarine Spitfire MKI RNON Tamiya

Postprzez tombie » piątek, 6 marca 2015, 23:28

faktycznie mam nie ten zestaw trudno będą zestawowe

póki co kilka nudnych fotek bo dość otrzaskanych

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

model robię całkowicie bez waloryzacji - liczy się dla mnie aby go ładnie i efektownie pomalować :->
-------------------------------------
Emet Brown czyli Tomasz Bień

Obecnie w budowie:
P-51D Mustang 1:48 Airfix - relacja jest prowadzona na mojej stronie facebookowej P-51D Mustang 1:48 Airfix_2017 - @EmetBrownRecenzja

Obrazek
tombie

Powrót do Lotnictwo - warsztat