STIG napisał(a):- Drogie bo z metalu i najlepiej oddają realizm gąsienic a do tego nie są produktem krajowym, więc ktoś to musi sprowadzić.
Logiczny napisał(a):STIG napisał(a):- Drogie bo z metalu i najlepiej oddają realizm gąsienic a do tego nie są produktem krajowym, więc ktoś to musi sprowadzić.
120 zł za kilkaset gramów metalu?
rotpol13 napisał(a):Logiczny napisał(a):STIG napisał(a):- Drogie bo z metalu i najlepiej oddają realizm gąsienic a do tego nie są produktem krajowym, więc ktoś to musi sprowadzić.
120 zł za kilkaset gramów metalu?
Kup sobie parówki z Biedronki i nie marudź

Logiczny napisał(a):120 zł za kilkaset gramów metalu?
Logiczny napisał(a):120 zł za kilkaset gramów metalu?
STIG napisał(a):Logiczny napisał(a):120 zł za kilkaset gramów metalu?
A kto ci każe kupować? Skoro są dla ciebie za drogie to po co się pytasz o nie? Są warte tej ceny! Kup se ser z biedry i będzie gites
Logiczny napisał(a):Stać mnie na nie, ale jednak trzeba mądrze wydawać pieniądze.
Krocionorzec napisał(a):A które hobby jest tanie?
Logiczny napisał(a):Przeraża mnie fakt, że SAME GĄSIENICE są jedynie 30 zł tańsze niż cały czołg. Brrr...
Cichociemny napisał(a):Logiczny napisał(a):Przeraża mnie fakt, że SAME GĄSIENICE są jedynie 30 zł tańsze niż cały czołg. Brrr...
Rozwiązanie jest proste i logiczne- kupić droższy czołg.
Swego czasu na forum zaprezentowane zostało dzieło z gąsienicami wykonanymi z maty łazienkowej, więc tanie alternatywy są nie tylko około-kulinarne.
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości