Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):zaślepione otwory dolnego uzbrojenia, które zdemontowałem z wnętrza kabiny wraz z magazynkami gdyż w to miejsce zainstaluję kamerę
Czemu zaslepiłeś te wyloty luf? Przecież widać je na zdjęciach.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):zaślepione otwory dolnego uzbrojenia, które zdemontowałem z wnętrza kabiny wraz z magazynkami gdyż w to miejsce zainstaluję kamerę
Kuba P. napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):zaślepione otwory dolnego uzbrojenia, które zdemontowałem z wnętrza kabiny wraz z magazynkami gdyż w to miejsce zainstaluję kamerę
Czemu zaslepiłeś te wyloty luf? Przecież widać je na zdjęciach.

Kuba P. napisał(a):Zerknij na inne zdjęcia C-5 - te wyloty pocisków działek wyglądają zupełnie normalnie.

Pawel Burchard napisał(a):Odnośnie 110tki. Czy ten egzemplarz nie miał przypadkiem zmodyfikowanego stanowiska strzelca? W sensie wycięcia w limuzynie i braku wnęki w kadłubie. 5F+CM tak miał.
p.

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):i teraz rozterka bo kierując się malowaniem i jednostką to "MM" wydaje się bliźniaczy do "CM"
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości