Witam czy ktoś miał do czynienia z tym zestawem?
http://www.mojehobby.pl/products/HA-111 ... -Star.html
Nie sklejałem z tej firmy, ponoć jest to ich nowy zestaw i jest lepszy od starszych. Proszę o jakieś porady. Dziękuję.
VIS-MEN napisał(a):Czy ten zestaw jest trudny do sklejenia? Jak można poprawić odlewy w modelu? I jakie zestawy można do niego dokupić by go wzbogacić?
net_sailor napisał(a):Ostatnio przymierzam się do zakupu i właśnie interesuje mnie merytoryka modelu. Powiedzmy, że detalami bym sobie poradził, a jak wygląda geometria?
Tak przy okazji, chętnie przygarnę wyrzutnie rakiet Oerlikon wraz z pociskami celem przeszczepu do innego modelu. Jeśli ktoś robi wersję filmową i będą mu zbywały to wezmę każdą ilość.
net_sailor napisał(a):Dzięki za info. Ciekawy pomysł z tym przeszczepem silnika do AZ-ta. Właśnie też myślę o zakupie trójpaka i dla jednego bidulki nie wybrałem jeszcze malowania, więc czemu nie zrobić z niego Buchona? Muszę to sobie dobrze przemyśleć.
A teraz wrażliwi niech zaglądają, bo będzie herezja:
Osobiście twierdzę że '109' z silnikiem HS to jedna z najładniejszych, jeśli nie najładniejsza wersja tego samolotu. Ma bardzo rasową sylwetkę, przypominającą nieco wystylizowane włoskie myśliwce.
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości