Na początek popraw może umieszczenie obrazków, w tej chwili są umieszczone niezgodnie z regulaminem. Miniaturki powinny prowadzić bezpośrednio do plików graficznych, a nie do stron html jak jest w tej chwili.erykko napisał(a):Chciałem się zapytać jakiej szpachli najlepiej użyć by załatać dziurę? Czy surfacer nakładany pędzelkiem da radę?
Drugie pytanie dotyczy farbek Zero. Jak ich używać? Mam dwa słoiczki z tym samym kolorem - jeden z napisem Pt1, drugi to Pt2. Nie mam pomysłu jak tego użyć. Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Tak, surfacer nałożony pędzelkiem powinien "zaszpachlować" szczelinę, być może trzeba będzie użyć go kilkukrotnie i potem miejsce szpachlowania przeszlifować. Ostatnio na forum popularna jest masa MagicSculp - ona też doskonale nadaje się do szpachlowania takich miejsc.
Jeśli chodzi o farbę Zero, to nabyłeś prawdopodobnie lakier perłowy. Pierwsza buteleczka to kryjący kolor - jego trzeba nałożyć jako pierwszy. W drugiej buteleczce jest lakier lekko transparentny z zawartością składnika, który nadaje ostatniej warstwie perłowy połysk - ten należy położyć jako drugi.