potez napisał(a):kup italeri w 32. bardzo fajny model o 40 lat lepszy od geriatrycznej haski![]()
tzm mojej równolatki
Odmłodziłeś się przynajmniej o 3 lata
potez napisał(a):kup italeri w 32. bardzo fajny model o 40 lat lepszy od geriatrycznej haski![]()
tzm mojej równolatki
tzm mojej równolatki
Gabriel Giemza napisał(a):piotr dmitruk napisał(a):
Skąd sprowadziłeś tą "biżuterię"?
Zamówiłem w naszym rodzimym sklepie internetowym o początkowej literze M

KRL napisał(a):Mój kumpel który wciągnął mnie w modelarstwo za każdym razem gdy zjawia się w moim domu a robi to ostatnio regularnie zadaje mi zawsze to samo pytanie.
"Czy już kupiłeś i skleiłeś ołówek" jak twierdzi dla kogoś kto w Polsce tak jak ja skleja współczesne samoloty bojowe MiG-21 to podstawa.
Postanowiłem go zaskoczyć i dziś pojawił się u mnie:
Czasu ostatnio mam sporo, kontuzja pleców uziemiła mnie a raczej udomowiła na dłuższy czas więc w najbliższym czasie mogę oddać się modelarstwu na 100%

andrzej weimann napisał(a):Mają co niektórzy - mam i ja:
Z tego co na zdjęciu powstanie chyba ZP-Q.
shadowmare napisał(a):Kalki Aero Mastera, które kupiłeś sugerują, że masz zamiar robić Vc. Konwersja Airfixa, czy jakiś inny plan?
Przemek Przybulewski napisał(a):Gabriel Giemza napisał(a):piotr dmitruk napisał(a):
Skąd sprowadziłeś tą "biżuterię"?
Zamówiłem w naszym rodzimym sklepie internetowym o początkowej literze M
A bedzie (a może jest?) jakiś warsztat Valykrie? Chętnie bym popodglądał jak ten model się skleja.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości