Lubię ten samolocik, jest dość rzadki na forach. Ekwadorskiego malowania jeszcze nie widziałem
Bardzo ładnie wykonany model, fajnie ubrudzony.
Gratulacje!
Jurek Greinert napisał(a):
Hm... tu będzie niejaki problem bo na chwile obecną te moje produkty to tylko pod adresem domowymJakoś mnie nie ciągnie na konkursy i wystawy

Flyzloty napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):
Hm... tu będzie niejaki problem bo na chwile obecną te moje produkty to tylko pod adresem domowymJakoś mnie nie ciągnie na konkursy i wystawy
To się przełam i przyjedz w czerwcu do Krakowa, masz nie daleko.A jak zostaniesz czempionem może Ci się spodoba

Jurek Greinert napisał(a):Dzięki za lajki, zawsze dobrze działają na ulubioną moją czynność czyli przeglądanie listy modeli i dodatków i zastanawianie się "co by tu zaś popsuć za pudełko" -
Ralf_S napisał(a):Gdzie go będzie można oblookać na żywca?
Jurek Greinert napisał(a):
Ralf_S napisał(a):W sumie to możemy się skrzyknąć i obejrzeć go u Ciebie![]()
Pewnikiem znaleźlibyśmy więcej takich wychuchanych cacuszek
spiton napisał(a):Ja bym najwyżej trochę bardziej ubrudził przednia goleń. Reszta żyleta. To znaczy przednia goleń tez żyleta, ale nieprzyzwoicie czysta ,-))
spiton napisał(a):Ja bym najwyżej trochę bardziej ubrudził przednia goleń.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości