wojadann napisał(a):Niestety przy próbie zamówienia wyskakuje komunikat, że witryna jest zablokowana jako wyłudzająca informacje i niemożliwym jest przejście do drugiego etapu zamówienia (czyli wyboru płatności).
wyd_stratus napisał(a):Witam,
Niestety, ale część programów antywirusowych tak się zachowuje i blokuje dostęp do naszego sklepu.
wojadann napisał(a):Udało się przez IE złożyć zamówienie wstępne- kiedy można się spodziewać oficjalnej premiery?
Cichociemny napisał(a):wojadann napisał(a):Udało się przez IE złożyć zamówienie wstępne- kiedy można się spodziewać oficjalnej premiery?
To całkiem prawdopodobne, że udało Ci się więcej niż myślisz...
wyd_stratus napisał(a):Witam,
Atak faktycznie był, ale w lipcu i podłożony Trojan już dawno został wycięty. Zresztą Trojan był mało szkodliwy.
Jak więc widać opóźnienie w blokowaniu stron jest znaczne i mało skuteczne.
Pozdrawiam
Robert
wyd_stratus napisał(a):Wszystko racja, pod warunkiem, że masz konto na google, a ja nie chcę mieć tam konta.
Pozdrawiam
Robert
wojadann napisał(a):Pytanie odnośnie ceny książki - była informacja na Forum, że zamówienia składane do określonego terminu będą promowane "symboliczną" ceną pozycji (bodajże 5 PLN), natomiast w dniu dzisiejszym otrzymałem e-maila o zmianie statusu zamówienia z informacją o konieczności wpłaty 99 PLN + 5 PLN.
Jak to jest? Zmiana przyrzeczenia publicznego po terminie?
Powrót do Oferty sklepów i firm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości