Choć jak widzę Ojcu Chrzestnemu by się to przydało

michal.s napisał(a):"Wydawałoby się, że wszyscy od dawna dobrze wiedzą, że używanie atrybutu target="_blank"* jest złe, niepoprawne i w ogóle mało profesjonalne."
michal.s napisał(a):Chcecie mieć narzucone od góry otwieranie linków w nowych oknach ?
Komuna ma wrócić ? Podobno jesteśmy wolnym krajem ?
michal.s napisał(a):RAV napisał(a):specjalnej troski
No właśnie chyba nie każdy chciałby być użytkownikiem specjalnej troski, za którego trzeba decydować odgórnie...

RAV napisał(a):Gdyby używanie atrybutu target="_blank" było złe, to ten znacznik by zniknął.
RAV napisał(a):Gdyby używanie atrybutu target="_blank" było złe, to ten znacznik by zniknął.
RAV napisał(a):Natomiast na forach jest on bardzo uzasadniony, gdyż jego brak prowadzi do wyjścia z forum, kiedy jeszcze nie skończyliśmy go czytać.
RAV napisał(a):Tak się zresztą przyjęło w większości forów
RAV napisał(a):mizerną scholastyką, że niby "wszyscy wiedzą, że tak ma być"
RAV napisał(a):OK, to zrób to jako opcję. Dla mnie opcja "w tym samym oknie" jest niepotrzebna
RAV napisał(a):jest niepotrzebna i sądzę, że dla większości użytkowników, przyzwyczajonych do rożnych forów, też.
RAV napisał(a):proszę zatem o danie mi wolnego wyboru w tej kwestii.
RAV napisał(a):Bo na razie mam poczucie, że ktoś za mnie zadecydował, jak w komunie.
Cichociemny napisał(a):To ciekawe bo jak na razie to Ty chcesz narzucić innym swoje przyzwyczajenie.
Maxek napisał(a):Linki nie otwierają się w nowych oknach tylko na bieżącej stronie.
RAV napisał(a):Natomiast na forach jest on bardzo uzasadniony, gdyż jego brak prowadzi do wyjścia z forum, kiedy jeszcze nie skończyliśmy go czytać.
caughtinthemiddle napisał(a):To jest nas prawdopodobnie trzech

Cichociemny napisał(a):Zauważ:gdy linki otwierają się w tym samym oknie, masz wybór:
- klikasz lewym - masz w tym samym
- klikasz środkowym (czy z controlem) - masz w nowymgdy linki otwierają się w nowym oknie, nie masz wyboru:
- klikasz lewym - masz w nowym
- klikasz środkowym (czy z controlem) - masz w nowym
michal.s napisał(a):Kończmy ten cyrk...

michal.s napisał(a): caughtinthemiddle napisał(a):To jest nas prawdopodobnie trzech
I jeszcze miliony internautów którzy nie potrafią posługiwać się programami których używają...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości