A może to lepsze?

PawełMT napisał(a):Bardzo fajna imprezaCzy mi się tylko zdaje czy w tym roku było mniej modeli niż w poprzednich edycjach
?
PawełMT napisał(a):Bardzo fajna imprezaCzy mi się tylko zdaje czy w tym roku było mniej modeli niż w poprzednich edycjach
?
PawełMT napisał(a):Moim zdaniem fajnie by było jak w regulaminie wprowadzili byście punkt, że można dostać max 3 wyróżnienia dla jednej osoby. Takie jest moje zdanie
Cichociemny napisał(a):PawełMT napisał(a):Moim zdaniem fajnie by było jak w regulaminie wprowadzili byście punkt, że można dostać max 3 wyróżnienia dla jednej osoby. Takie jest moje zdanie
Jej... zwyczajnie wystartuj za rok w mniejszej liczbie kategorii, jak czujesz się zbyt szczodrze nagrodzony.
Każdy junior dostał dyplom wyróżnienia za czas i trud poświęcony budowie modeli. Tych 4-5 juniorów co zgarnęło tak dużo innych nagród po prostu na nie zasłużyło a sponsorzy wskazywali ich modele do swoich nagród. Chcę dać młodym sygnał, że ciężką pracą i starannością zdobywa się nagrody.PawełMT napisał(a):W mojej wypowiedzi głównie chodziło mi o grupę tych mniejszych modelarzy.
Bo jeśli modelarstwo ma promować konkursy gdzie 2 juniorów zgarnia większość nagród to ta pozostała część się zniechęci.
Slash napisał(a):Niestety byłem tylko przelotem i bez modeli

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości