potez napisał(a):nie o oświetlenie tu chodzi...
To nie oświetlenie jest problemem, niestety
Hmm... a może mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi?
potez napisał(a):nie o oświetlenie tu chodzi...
To nie oświetlenie jest problemem, niestety
Kuba P. napisał(a):Jak wyżej - modelu nie masz, widziałeś jedno zdjęcie, sąd wygłosiłeś. Na zdrowie!
Kuba P. napisał(a):Zagryź czymś Master lufkę bo kac rano będzie a o modelach pogadamy jak Ci "rating" z dziwadło na rokujący wzrośnie.
Drunkmaster napisał(a):blablabla

Kuba P. napisał(a):a tak umiesz? Bo o Orliku jak rozumiem już więcej nie dasz rady nic wystękać.

Kuba P. napisał(a):Potez pisze, że kadłub się krzywi ....?
potez napisał(a):Gdzie ja to napisałem?
Pisałem patrzeć i widzieć
Akurat kadłub jest prosty, to wszystkie linie na skos , krzywo i nierównolegle do siebie lecą.
Drunkmaster napisał(a):najpiekniejsze skrzydło w modelu jakie od dawien dawna widziały moje oczy:
Kuba P. napisał(a):Wątek jak widzę aż kipi od emocji i na pytanie postawione rzeczowo "jakie konkretne błędy ma ten model" padają odpowiedzi, że brzydko pocięte poszycie, drogo i słabe kalki.
RAV napisał(a):Przecież tak właśnie należy odpowiedzieć na takie pytanie, dodając zdjęcia.
Kuba P. napisał(a):Ale to trzeba mieć model a póki co to widzę, że tylko ja i Potez go mamy a komentuje szersze grono
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości