rotpol13 napisał(a):Post zawiera inwektywy
rotpol13 napisał(a):Post zawiera inwektywy![]()
pavlo napisał(a):rotpol13 napisał(a):Post zawiera inwektywy![]()
Pozwij na 288 zeta z art. 216 § 2 KK![]()
![]()
![]()
A potem załóż warsztat!!!![]()
![]()
pavlo napisał(a):Wała sobie ze mnie robicie?!?!?! ;P
Kuba P. napisał(a):Konstatując: niebawem już konieczność dopasowania lub wyszpachlowania dwóch elementów będzie zsyłać na model i jego wydawcę infamię i 5 lat ognia piekielnego w zawieszeniu na lat 10. Dobrze, że pojawiają się kolejne gotowe łosze i inne kredki, szminki, pudry oraz podobne neomodelarskie precjoza. Ktoś dba o rozwój oraz delikatne dusze modelarzy AD 2015.
Maciek_66 napisał(a):Na żywo widziałem na Fieście model Flachy. Znając jego warsztat i widząc tego Orlika podjąłem decyzję, że skoro tyle czasu czekałem, to poczekam jeszcze...
potez napisał(a):Kuba wrzuć na luz i nie brnij dalej, poważnie piszę. Tu nie chodzi o banalne dopasowanie czy szpachlowanie. Albo robisz tego Orlika i pokazujesz wszystkim że jesteś jedyny który ma rację i wszyscy się mylą albo rację maja wszyscy pozostali na czele z:
potez napisał(a):KFSa ?
lukaszlaskowski napisał(a):Model jest marny. (...) niewykorzystany potencjał żywicy i to jest fakt bezdyskusyjny. A czy ktoś jest w stanie to poprawić, czy nie to jego sprawa - piszemy o modelu, a nie zdolnościach modelarzy.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości