Dominik napisał(a):O, jednak najpierw wydadzą Fokę w PP a nie w RC. I bardzo dobrze. Chętnie jedną zlepię. Ciekaw jestem kiedy będzie Foka F?

Wkrótce E-Day, ciekaw jestem jakie nowości pokażą
V konstrukci máme Fw 190A-8 a podverze 1/48, Bf 109F-2/F-4/G-2/G-4, Tempest Mk.V/Mk.II, Avii B.534 I.,II.sérii a Bk.534 v 1/72 a Fokker D.VII v 1/72, ve výrobě Fw 190A-5/A-8/F-8 a podverze a Spitfire Mk.IX/VIII a XVI a jejich podverze oboje v 1/72, SE-5a různé podverze v 1/48, Bf 109G-6/G-14 1/48 a tajnou vstupenkovou stočtyřiačtyřicetinu na E-day. Jo a ještě Strip Down SSW D.III 1/48."

Dominik napisał(a):Jeśli moja znajomość czeskiego jest jaka taka po japońsku to rozumiem, że Spitfire'y są w produkcji. Co ciekawe info o Tempestach i BeeFach F i G można odczytać jakby miały być w siedem-dwa. A tajny model w 1/144.
Zdaję sobie sprawę,że 1/72 nie jest ulubioną przez producentów ale wciąż dużo osób buduje w niej modele.
Swoją drogą to nowe Tempesty byłyby miłą niespodzianką. Podobnie Bf 109 F i G.
Pożyjemy zobaczymy. Do E-Daya coraz bliżej.

Cichociemny napisał(a):Tymczasem Airfix uchylił rąbka tajemnicy, co planuje na rok przyszły.
B-17G

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości