"King Pack Series" to brzmi dumnie

A "Easy kit series" już nie bardzo
Tak czy owak, małżeństwo z firmą AMK może dać całkiem udane potomstwo
edit: net_sailor zdążył zanim dokończyłem posta

net_sailor napisał(a):Eeee... tam! W Tomcatach można przebierać jak w ulęgałkach. Ale z Mi-8 raczej producenci nie rozpieszczają.

net_sailor napisał(a):Eeee... tam! W Tomcatach można przebierać jak w ulęgałkach. Ale z Mi-8 raczej producenci nie rozpieszczają.

net_sailor napisał(a):Marcinie - jak już mówimy sobie po imieniu![]()
Mimo wszystko kto chce Tomcata to jak się uprze go dostanie i to w ulubionej wersji. Samej Hasegawy było kilkanaście jak nie kikadziesiąt edycji. Jak ktoś mniej zasobny to ma Academy lub Hobby Bossa. Gdzieś w wyliczance zagubiła się Fujimi. To nie są straszne gnioty, tylko prostsze modele z niższej półki - jest więc wybór.
Tyczasem Mi-8 nie było we wtrysku w ogóle, zero, null... Więc wybór nieskończenie mniejszy

potez napisał(a):A mylisz sie...![]()
Pamietam, ze z 10 lat temu przelecial jak meteor jakis rosyjski short run... Ale to raczej bialy kruk![]()
net_sailor napisał(a):Żeby wyjaśnić do końca:
ja - Marcin (nie_Arek, nie_Kamil ...)
Ty - Paweł
Miło mi poznać.![]()
A tak do rzeczy. Nie każdy jest fanatykiem Tomcata. Niektórzy chcą sobie postawić na półeczce łatwosklejalny i niedrogi model F-14 jako część kolekcji. Jest Haska dla fanatyków i jakiś wybór innych modeli. Tak więc dla każdego coś miłego i choć piszesz, że dla Ciebie istnieje tylko Hasegawa, to istnieniu pozostałych, jako obiektywnego faktu, nie sposób zaprzeczyć. Te pozostałe "brzydkie modele" taki fanatyk jak Ty jest w stanie przerabiać, korygować i uzupełniać, że zawstydzi niejedną zrobioną z pudła Hasegawę. W przypadku Mi-8 jak na razie nie ma nawet najmarniejszego modelu plastykowego żeby zacząć coś przerabiać. Dlatego cieszę się bardziej ze śmigłowca, więc uszanuj proszę tę radość, a ja uszanuję Twoją.

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości