Jaho63 napisał(a):...zrewidowałem płyn Pronto Super Połysk, niestety, sidoluxopodobny.
A nie mowilem?
Jaho63 napisał(a):...zrewidowałem płyn Pronto Super Połysk, niestety, sidoluxopodobny.
mr.jaro napisał(a):A nie mowilem?
Jaho63 napisał(a):Poza tym zaczynamy odczuwać w Polsce, że jak coś jest do kupienia na świecie to i u nas też![]()
Kuba Plewka napisał(a):I to nie na kartki, nie za bony i nawet nie w Pewexie!
mr.jaro napisał(a):Trzeba bylo sie zebrac z kilkoma zainteresowanymi i zamowic zbiorowo w USA
erkamo napisał(a):Dostalem od kolegi troche brytyjskiego "Klear". Ma on niezbyt przyjemny, amoniakalny zapach. Bylem ciekaw jak "smiedzi" Future.

Macio4ever napisał(a):rObO87 napisał(a):Witam. Właśnie stanąłem przed trudnym wyborem lakieru z racji pierwszego malowania farbkami Gunze, a konkretnie TAKIMI. Chodzi mi o lakier błyszczący i matowy. Oczywiście akrylowy, bo będzie kładziony za pomocą aerografu. Ciężko mi się zdecydować: Vallejo, MM a może Gunze?.
Z puszki można spuścić do aero. Jak chcesz tanio, to kup w Japonii, jest znacznie tańszy.

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości