Ale obrodziło w tym tygodniu!
Franek, mam trzy uwagi:
fragles napisał(a):Zgłaszam fotografię numer: 7
...
Autor fotografii: Jarek Gurgul
Nie jestem autorem tego zdjęcia.
fragles napisał(a):Niestety, nie wiem jak to jest z fotką nominowaną z nr. 9, ale pojawia się tylko na moment, a następnie nie jest tu widoczna. Edytowałem, kiedy jeszcze mogłem, podmieniając adres zdjęcia, ale niczego to nie zmieniło.
Pokaż/podaj, które to zdjęcie, bo jutro trzeba będzie uruchomić ankietę. Jeśli nadal będzie problem z wyświetlaniem, spróbuj najpewniejszej metody - "zacytuj" oryginalny post ze zdjęciem i przeklej (np. w nowy post w niniejszym wątku) dokładnie ten sam kod zdjęcia, jaki wstawił autor posta/fotografii. Ja przekleję to do Twojego pierwotnego zgłoszenia z 6 stycznia, 18:49.
fragles napisał(a):...
Zdjęcie pochodzi z tematu: F4U-7 Corsair 1/72 Italeri
...i pozostałe zgłoszenia - w polu "Zdjęcie pochodzi z tematu:" wstawiaj proszę link do wątku; nazwa jest mniej istotna/przydatna.
I jeszcze parę kolejnych zgłoszeń:
Zgłaszam fotografię numer 15
Uzasadnienie zgłoszenia: Bardzo fajnie skadrowane - dzięki temu model interesująco komponuje się z pudełkiem. Poza tym te fińskie kolory...
Autor fotografii: Rafako
Zdjęcie pochodzi z tematu:
viewtopic.php?f=12&t=80203&start=30Zgłaszam fotografię numer 16
Uzasadnienie zgłoszenia: Elegancka fotka eleganckiego modelu.
Autor fotografii: Seweryn
viewtopic.php?f=17&t=80389Zgłaszam fotografię numer 17
Uzasadnienie zgłoszenia: Świetne zdjęcie z warsztatu - oprócz waloru "artystycznego" posiada ten w tym wypadku ważniejszy - informacyjny - jest świetną ilustracją opisywanej w warsztacie metody. Obraz wart tysiąca słów.
Autor fotografii: HK1886
viewtopic.php?f=818&t=80026&start=15Zgłaszam fotografię numer 18
Uzasadnienie zgłoszenia: Bardzo patriotyczna,
polska fotograficzna interpretacja
białoruskiej kopary. Prawie jak Iskra...

Autor fotografii: Seweryn
viewtopic.php?f=21&t=79997&start=15Zgłaszam fotografię numer 19
Uzasadnienie zgłoszenia: Chciałem zgłosić inne zdjęcie - to o dwa piętra wyżej w galerii Smercha z komentarzem "Zima w pełni", ale jednak nie mogę się oprzeć temu pyskowi wyrzutni, zwłaszcza, że jestem w miarę "na świeżo" po nowej odsłonie "Gwiezdnych wojen". Zgłaszam więc to - Rancor jak żywy

.
Autor fotografii: Przemek Przybulewski
viewtopic.php?f=17&t=80426Jarek