Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.
Moderator: xenomorph
przez Przemek Przybulewski » piątek, 8 stycznia 2016, 19:22
Tak. Dokładnie ten.
Wiesz może czy jest gdzieś u nas dostępny?
Albo czy jakoś można go domowym sposobem podrobić?
-

Przemek Przybulewski
-
przez Darek Trzeciak » piątek, 8 stycznia 2016, 22:04
Jeszcze tego nie szukałem po sklepach. Niemniej mocno mnie ten śnieżny łosz zainteresował. Mam w planach zimowa scenkę więc szukam i podglądam po ludziach jakie techniki stosują. Świeżak w pancerce jestem dlatego niczego raczej w tej materii nie podpowiem

Pozdrawiam Darek
"Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty." - Josh Billings
-

Darek Trzeciak
-
przez Przemek Przybulewski » piątek, 8 stycznia 2016, 22:15
Darek Trzeciak napisał(a):Jeszcze tego nie szukałem po sklepach. Niemniej mocno mnie ten śnieżny łosz zainteresował. Mam w planach zimowa scenkę więc szukam i podglądam po ludziach jakie techniki stosują. Świeżak w pancerce jestem dlatego niczego raczej w tej materii nie podpowiem

Ja nie znalazłem. Jest w UK ale przysyłka ponad 10 GBP czyli tyle ile kosztuje sam wash. Wprawdzei jest go dużo bo około 120ml ale z przesyłką wyjdzie ponad 110zł. Drogo. Jedynym rozwiązaniem jest kupno kilku bo przesyłka powyżej 70GBP jest darmowa nawet do nas, ale po co mi 7x120ml washa? Można by się spiknąć w kilka osób albo później spróbować sprzedać na forum. Ale to ryzykowne umaczać samemu prawie 400zł na wash.
-

Przemek Przybulewski
-
przez Darek Trzeciak » piątek, 8 stycznia 2016, 22:48
Jedna flaszka 120ml do krasztestów by mi wystarczyła ale siedem to już by było burżujstwo. Na razie poczekam, może mój ulubiony diler coś sprowadzi do kraju

Pozdrawiam Darek
"Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty." - Josh Billings
-

Darek Trzeciak
-
przez raptorf22 » piątek, 15 stycznia 2016, 09:31
Panowie czy takiego wasza nie można zrobić z dodatkiem talku?
-
raptorf22
-
przez Przemek Przybulewski » piątek, 15 stycznia 2016, 11:16
raptorf22 napisał(a):Panowie czy takiego wasza nie można zrobić z dodatkiem talku?
Hmm, nie próbowałem nigdy nic robić z talkiem więc nie mam pojęcia.
-

Przemek Przybulewski
-
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat