przez piotr dmitruk » sobota, 9 stycznia 2016, 12:56
Aa, czyli jest kiepsko... Żeby siebie sam pocieszyć, wziąłem lupę i przyjrzałem się "temu oczku" (bo na gołe oczy w ogóle go nie widzę). Chyba nie jest aż tak strasznie źle- muszę robić mniejsze zdjęcia. Aczkolwiek chyba nie przerzucę się na figurki.
Pozdrawiam Piotrek MOJE PORTFOLIOARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
Nie kiepsko. Po prostu produkt wyjsciowy jest malo ciekawy. Jak to mowia, z kurzego gowna rosolu nie uwazysz... Tu 54mm jest lata swietlne od 24... Pozatym samo auto jest na tyle dobre, ze mi szkoda by bylo dodawac ludzikow ktore wygladaja jak wypusty Italeri z 1982 roku.
przez MesserDesign » niedziela, 10 stycznia 2016, 20:27
- Kim jest ten facet przy barze? Nie znam gościa... - to moja żona... i nie jest facetem... podobno...
A tak na serio - no cóż, jak to Adas' wspomniał, produkt wyjściowy jest masakryczny, więc bez rzeźbienia ( głównie twarzy ) szału nie będzie I tak całkiem dobrze Ci wyszła - od razu widać że to Helga... ( nie obrażając żadnej Helgi rzecz jasna )
przez Greif » poniedziałek, 11 stycznia 2016, 01:15
Ufff no serio jak do tego draga dodasz zamek to te kobity mogą być- wiadomo gdzie straszą - no ale w sumie odbierają smak odbioru dragstera... pomyśl czy faktycznie dodawać je do modelu... facet wiadomo ładny nie jest a maszkarony do zamku straszyć po nocach...a nie do samochodu się pchać Pozdro
przez piotr dmitruk » piątek, 15 stycznia 2016, 01:07
Położyłem kalki- trzy wieczory roboty! Jakość fatalna, mimo dwukrotnego lakierowania lakierem do kalkomanii Microscale, pękały w drobiazgi i srebrzyły się, reagując dopiero na Hypersola. I tak dużo musiałem robić poprawek retuszerskich farbą. Ukośny pas malowałem sam, bo ten z arkusza nie nadawał się do niczego.
Pozdrawiam Piotrek MOJE PORTFOLIOARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
Nie zrobiłeś przypadkiem skanu tych kalek ? Mnie się to czasem zdarza (pamiętać o skanie) i wtedy można takie kiepskie kalki wydrukować np. na arkuszach Techmod'u.
Pozdrawiam, Jacek -----------------------------------------------------------------------------------------------