zegeye napisał(a):Dzięki Michale za czujnośćCo do butli....cóż nie jestem w stanie zweryfikować ale jeśli piszesz że popatrzyłeś tu i tam to być może powinny być trzy. Co do przeróbki to nie będzie problemu jako że zestaw mój zawiera cztery takie butle
(ta część jest w 2 egzemplarzach) gorzej że trzeba je położyć poziomo...bo to już muszę samemu wykombinować. Chyba że odpuszczę bo i tak nie będzie widać
(choć zamierzam otworzyć okienko foto więc może coś tam da sie dostrzec). Podziału drzwi kabiny rzeczywiście brak. Też to zauważyłem ze dwa dni temu... ja planuję je zrobić otwarte więc to nie problem dla mnie...
Co do rurek na skrzydłach.... coż autor wątku który podlinkowałeś stwierdza że umieścił je w swoim modelu na podstawie domniemania że powinny tam być bo są w wersji Mk XIX. Ja jestem raczej daleki od tak pochopnych wniosków. Na żadnym zdjęciu Mk XI (historycznym a nie warbirdowym) nie zauważyłem niczego takiego... Mam ich trochę, szczególnie w opracowaniu ''EYES FOR THE PHOENIX'' Goeffreya Thomasa (Hikoki). Dlatego sobie to odpuszczę zdecydowanie.
ps. już w kraju?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości