MiG-3, Ark Models 1/48

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: MiG-3, Ark Models 1/48

Postprzez Arcturus » poniedziałek, 16 listopada 2015, 20:54

Dzięki, będę studiował.
Pół weekendu spędziłem składając miga do kupy. Miałem też ambitny plan dorobienia otwartych klap z zestawu PARTa, ale poległem. Pomimo zeszlifowania górnej powierzchni skrzydeł i różnych eksperymentów już nie wierzę, że uda się je jakoś zamontować, ze względu choćby na załamanie skrzydła. Wątpliwe pocieszenie jest takie, że nie widziałem zdjęcia MiGa stojącego z opuszczonymi klapami. Tylko wraki tak miały. Na razie muszę od pacjenta odpocząć...

Obrazek
Obrazek
Arcturus

100-lecie Niepodległości

Reklama

Postprzez Arcturus » czwartek, 21 stycznia 2016, 22:00

Gdyby nie resztki frajdolarskiego honoru, migacz już zwiedzałby kosz na śmieci. Próbuję wyprowadzić spód skrzydeł z protezami klap, przy okazji zeszlifowałem listwy wzmacniające na połączeniu centropłata z zewnętrzną częścią skrzydła. ICMów mi się zachciało, jak inni psioczą nawet na Hobbybossa :-/
Obrazek
Arcturus

100-lecie Niepodległości

Postprzez MIRO » piątek, 22 stycznia 2016, 23:48

Arcturus napisał(a): ICMów mi się zachciało, jak inni psioczą nawet na Hobbybossa :-/

Poczekaj do podwozia. To jest jazda :mrgreen:
Pozdrawiam
Mirek
Путiн хуйло!
MIRO

Postprzez HK1885 » sobota, 23 stycznia 2016, 15:52

Arcturus napisał(a):ICMów mi się zachciało, jak inni psioczą nawet na Hobbybossa :-/

No cóż... ICM to prawdziwe wyzwanie.
Obejrzałem model ze swojego magazynu i faktycznie trumpek to jest lajtowa sprawa...

Gratulacje za wytrwałość. :!:
HK1885

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat