In-box:

Model prostu z boxa wspomaga mnie tylko maski z PMask. Zewnetrzne malowanie przy pomocy sprayow z Tamiyi.
Pierwsze prace :

Od razy przepraszam za brak polskich znakow, ale angielski Windows sie z nimi nie lubi

siara1939 napisał(a):Malowanie modelu w 72 skali szczoteczka do zebow nigdy nie jest dobrym pomyslem.

Arek S napisał(a):Panie moderator, sprzątać też trzeba umieć z głową. Jak już to zaczynasz, to przynajmniej rób to chociaż tak samo, jak starasz się przy swoich modelach. Zyskasz większy szacunek.
Czemu żeś zostawił początek smrodu, od którego się to zaczęło?:siara1939 napisał(a):Malowanie modelu w 72 skali szczoteczka do zebow nigdy nie jest dobrym pomyslem.
Taki wniosek z głębokiej analizy o czymś/kimś świadczy....Jak mniemam.
Jak już zrobisz porządek z tak zwanym jajem, to mój post możesz z czystym sumieniem wywalić w kosmos.
siara1939 napisał(a):To nie sarkazm, to zlota mysl.
siara1939 napisał(a):Powinienes sobie ja przyswoic i byc wdziecznym, ze chce takie rzeczy pisac.
siara1939 napisał(a):Ty tylko tu wpadles, zeby sobie pogadac, a nie sklejac.
robak16.69 napisał(a):istnieje domniemanie, iż jesteś spokrewniony z kolegą sebastianem malinowskim.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości