Darek Trzeciak napisał(a):A to jedyne medium jakie toleruje twoj aparat węchu?
Szczerze mówiąc nie wiem
Darek Trzeciak napisał(a):A to jedyne medium jakie toleruje twoj aparat węchu?
Modeloholik napisał(a):Watpie żeby 125 ml starczyło na pare lat. Zależy jak dużo się klei modeli.
Modeloholik napisał(a):1 albo 2 w zależności od stopnia skomplikowania.
Modeloholik napisał(a): Musze przyznać że mimo washa czy preshadingu moje modele wychodzą "jak z fabryki".
Modeloholik napisał(a):Watpie żeby 125 ml starczyło na pare lat. Zależy jak dużo się klei modeli.
Darek Trzeciak napisał(a):Modeloholik napisał(a):Watpie żeby 125 ml starczyło na pare lat. Zależy jak dużo się klei modeli.
będziesz kąpać modele w łoszu?
robak16.69 napisał(a):Modeloholik napisał(a):1 albo 2 w zależności od stopnia skomplikowania.
Jak w fabryce
Modeloholik napisał(a): Musze przyznać że mimo washa czy preshadingu moje modele wychodzą "jak z fabryki".

siara1939 napisał(a):Oczywiscie mozna robic zacieki z kawy Nescaffe, ale nie tedy droga.
Modeloholik napisał(a):Darek Trzeciak napisał(a):będziesz kąpać modele w łoszu?
Tak
siara1939 napisał(a):Jezeli 8 zlotych jest dla Ciebie za duzo, za cos co jak koledzy pisza starczy Ci na dosc dlugo, to moim zdaniem powinienes zmienic hobby.
Uwierz mi, chcac zrobic dobry model, a tekie chcesz robic, musisz zainwestowac. Bez tego ani rusz.
Oczywiscie mozna robic zacieki z kawy Nescaffe, ale nie tedy droga.
Twoj wybor.
Murek napisał(a):Łosza równie dobrze dobrze możesz zrobić akwarelką - masz całą paletę kolorów, rozcieńczasz wodą, a razie czego bez problemu ścierasz. Metoda sprawdzona. Nie ubrudzisz się tak jak olejami, a jeśli nawet to umyjesz pod kranem, pędzelekk tez wodą wyczyścisz.
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości