Redspider napisał(a):Znalazłem chyba mały błąd.
potez napisał(a):wygląda na to, że w ramach rehabilitacji edek postanowił być hojny. W wypraskach ładuje w komplecie praktycznie wszystkie podstawowe wersje G z bąblami ze wszystkimi ogonami i wersjami osłon kabiny,,,
Poprzednio chciał to robić trzema pudełkami
pytanie tylko czy będzie w skali 1:48 zy tradycyjnnie trochę napuchnięty od piwa i knedli?

marco2607 napisał(a):potez napisał(a):wygląda na to, że w ramach rehabilitacji edek postanowił być hojny. W wypraskach ładuje w komplecie praktycznie wszystkie podstawowe wersje G z bąblami ze wszystkimi ogonami i wersjami osłon kabiny,,,
Poprzednio chciał to robić trzema pudełkami
pytanie tylko czy będzie w skali 1:48 zy tradycyjnnie trochę napuchnięty od piwa i knedli?
Pozostało mieć nadzieję że skurczyli skurczybyka![]()

Redspider napisał(a):Znalazłem chyba mały błąd. Czerwona 8 nie była w modyfikacji R6. Chyba, że się mylę.
obłok napisał(a):Redspider napisał(a):Znalazłem chyba mały błąd. Czerwona 8 nie była w modyfikacji R6. Chyba, że się mylę.
To nie musi być błąd, bo litera "R" jak Rüstsatz oznacza modyfikację polową czyli konkretny zestaw montowany w miarę potrzeby na konkretnej wersji samolotu np. bezpośrednio na lotnisku bojowym... Inaczej jest, gdy w nazwie niemieckiego samolotu występuje litera "U" czyli Umrüst-Bausätze - wtedy chodzi o zestaw modyfikacyjny montowany fabrycznie.
Dominik napisał(a):Łooo matko. Dwa komplety skrzydeł? Nie znam się na tych Messerkach. Czy Gie-Sześć miały różne skrzydła?
HK1886 napisał(a):Chociaż to samolot brzydki jak grzech.
Komandor napisał(a):marco2607 napisał(a):potez napisał(a):pytanie tylko czy będzie w skali 1:48 zy tradycyjnnie trochę napuchnięty od piwa i knedli?
Pozostało mieć nadzieję że skurczyli skurczybyka![]()
Przeczuwam kłopoty
cris napisał(a):Normalnie Wam zazdroszczę ,ech żeby ktoś choć w połowie się tak przyłożył i wydał takiego Messerka w skali 1/72
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 1 gość