Grzesiu za późno przeczytałem poradę. A poza tym ze względu na dobór koloru po FS byłem zmuszony "wybrać" Pactrę- tfu. Śmieszna jej przyczepność na powierzchniach z połyskiem spowodowała, że pierwszy raz bym cisnął półproduktem o ścianę. Powstrzymał mnie zimny oddech wschodu więc zabrałem się za naprawę
Stary model to i kalki dosłownie się sypią. Każda z nich sztywna jak karton i przypomina to układanki dla dzieci. Przyjemność jego wykonania spadła do pola oznaczonego na czerwono
Taa z tym, że ze wspomaganiem szkieł powiększających i opanowania drżenia rąk Na ster kierunku producent też przyszykował kalkomanię ale z powodu licznych pęknięć postanowiłem nie ryzykować i pasy po prostu wymalować. Kwestia doboru odcienia farb otwarta
Jak powierzchnia błyszcząca to i farba olejna odejść potrafi. Wybór Pactry kontrowersyjny. Teraz można kupić w sklepach 23 ml słoiczki Tamki w cenie 10 ml i sobie mieszać do woli kolory, po co się bawić z takimi dziwactwami. Trzecia sprawa to kalki, może lepiej byłoby kupić jakiś zestaw Techmodu do P-11? Ja bym kombinował a nie używał tych z modelu.