Zestaw Karayi prezentuje się na bogato: duża blacha plus worek żywicy.

No i zabawa:

rudolf24 napisał(a):Trochę roboty jak widzę będzie.

karambolis8 napisał(a):Jak spasowanie? Też mam taki zestaw.

Muśtax napisał(a):Oprofilowanie wyrzutnika powinno się zakończyć przed tym lukiem od instalacji MW 50, nie pamiętam dokładnie, ale w zestawie powinien być zaczep w 2 wariantach.

Arcturus napisał(a):Muśtax napisał(a):Oprofilowanie wyrzutnika powinno się zakończyć przed tym lukiem od instalacji MW 50, nie pamiętam dokładnie, ale w zestawie powinien być zaczep w 2 wariantach.
Są dwa, wydaje mi się że patrzyłem na numerki, ale sprawdzę po powrocie do domu. Może je pomyliłem. Na szczęście nie kleiłem...
Marin napisał(a): że nie dali w tym zestawie korekcyjnym lepszego.

marco2607 napisał(a):Marin napisał(a): że nie dali w tym zestawie korekcyjnym lepszego.
Bo jest zamiennik z innego zestawu.
http://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/doc48 ... 1-48-4799/

Muśtax napisał(a):Tak to wygląda w oryginale, nie mogę aby znaleźć dobrego zdjęcia z podczepiony wyrzutnikiem i widokiem w ten rejon
Marin napisał(a):
PS: my tu gadu gadu, a autor milczy więc nawet nie wiem czy to mu coś pomogło ;). Arcturus, daj znac czy drązyc dalej czy już masz dość

Arcturus napisał(a):Marin napisał(a):
PS: my tu gadu gadu, a autor milczy więc nawet nie wiem czy to mu coś pomogło ;). Arcturus, daj znac czy drązyc dalej czy już masz dość
Sprawy zawodowe ostatnio przycisnęły, więc foczka poszła w odstawkę - jak już mam czas, to szykuję do malowania Konigstigera... Ale dyskusję czytam z ciekawością i czekam na ostateczne wnioskiPrzyjrzę się bliżej, na ile ten wyrzutnik przypomina rzeczywisty, i być może z niego zrezygnuję. Choć egzemplarz, który zamierzam zbudować, na zdjęciach posiada takowy, no i dodatkowy zbiornik dodaje IMO foczce urody.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości