Ripper1 napisał(a):Oj strasznie narzekasz a bardzo fajny model wychodzi. Gdzie to taka zima trzeciego kwietnia?
Sądząc z opisu prawie Kanada:Ripper1 napisał(a):Oj strasznie narzekasz a bardzo fajny model wychodzi. Gdzie to taka zima trzeciego kwietnia?

macias13_84 napisał(a):Sądząc z opisu prawie Kanada:Ripper1 napisał(a):Oj strasznie narzekasz a bardzo fajny model wychodzi. Gdzie to taka zima trzeciego kwietnia?

cooper69 napisał(a):Tamiya wcale taka słodziutka nie jest - oprócz w miarę świeżych modeli. I tak tą firmę cenię ale w modelarstwie (znowu w mojej opinii) składalność to nie wszystko.
shadowmare napisał(a):cooper69 napisał(a):Tamiya wcale taka słodziutka nie jest - oprócz w miarę świeżych modeli. I tak tą firmę cenię ale w modelarstwie (znowu w mojej opinii) składalność to nie wszystko.
Nie wiem jak jest w pancerce ale ja sklejam skale 1:32 i uwazam ze nie ma konkurencji na tym polu.
Hataka to nie sa niestety dobre farbyMoga posluzyc jako wzornik kolorow ale malowanie nimi jest nieciekawe. Kup Tamki sa sprzedawane po 22ml i mieszaj.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości