Co do dalszych planów, to wszystko zależy od zainteresowania "pancerną linią" Taurusa. Jak mówiłem, troche różnych śrub już jest dostępnych:
http://www.taurusmodels.pl/products.htmDalsze będą powstawać - puki co, w najbliższym czasie będą wszelakie zbytki do JagdTigera: mocowania plandeki, śruby itd. Śruby stożkowe rosyjskie też pewnie zrobię, ale czy wydam, zależy od zainteresowania (zrobienie matki to nie problem, wydanie produktu to już koszty, które powinny się przynajmniej zwrócić).
Motylki I gwinty będą dostępne od poniedziałku:

cena: 7.88PLN

cena: 12.25PLN
Ale, jako że jesteście, drodzy forumowicze, obiektem testowania w tym tygodniu ceny nieco niższe: 7PLN (0025, 0026, 0034) I 11PLN (0044).
Jak już mówiłem ceny w moin sklepie są w $, dlatego jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt, wyślę link PayPala do zapłaty w PLN (przesyłka polecona priorytetowa 8.30PLN). Preferuję zapłatę przez PayPala - zapewniają program ochrony kupujących dla Was, a ja mam wyszczególnione towary do wysłania I niczego nie pomieszam.
Ważne: ewentualne zamówienia będę realizował od poniedziałku 25.04 (pewnie uda się cześniej, ale wolę nie zapewniać)
Dzięki I pozdrawiam, Łukasz