skusz napisał(a): Mam też parę modeli i w innych skalach. Tylko jakoś tak boję się (tak chciałabym, a boję się) przełamać, bo jak się spodoba to co zrobię z tym całym magazynem w siedemdwójce przez lata całe zbieranym?
Flyzloty napisał(a):skusz, nie słuchaj podszeptów apostatów

uruk-hai napisał(a):ale mam jedno pytanie: na dolnych powierzchniach płatów nie widzę fińskich znaków rozpoznawczych - jak na ostatniej prezentowanej focie (choć nie jestem pewien czy to ta sama maszyna). Tak ma być?

dewertus napisał(a):uruk-hai napisał(a):ale mam jedno pytanie: na dolnych powierzchniach płatów nie widzę fińskich znaków rozpoznawczych - jak na ostatniej prezentowanej focie (choć nie jestem pewien czy to ta sama maszyna). Tak ma być?
Tak ma być. Czerwona "12" takie malowanie (srebrne) miała przez bardzo krótki czas - niedługo potem otrzymała "standardowe" fińskie malowanie i oznaczenie VH-19 (październik 1941). Na ostatnim zdjęciu jest inna maszyna - już w późnym malowaniu (kamuflaż czarno-zielony).
Aero74 napisał(a):Jeszce raz dziękuję za opinie i cieszę się że model się podoba.
Aero74 napisał(a):
skusz napisał(a):jakoś tak boję się (tak chciałabym, a boję się) przełamać, bo jak się spodoba to co zrobię z tym całym magazynem w siedemdwójce przez lata całe zbieranym?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości