Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.
przez tombie » sobota, 22 października 2016, 00:25
Kończymy rejestrację on line - rejestracja tradycyjna trwa!!
-------------------------------------
Emet Brown czyli Tomasz BieńObecnie w budowie:P-51D Mustang 1:48 Airfix - relacja jest prowadzona na mojej stronie facebookowej
P-51D Mustang 1:48 Airfix_2017 - @EmetBrownRecenzja

-

tombie
-
przez tombie » poniedziałek, 24 października 2016, 19:11
A oto wszyscy winni popełnienia I Międzynarodowego Przeglądu Modelarskiego w Bielsku Białej

mamy nadzieję spotkać się z wami za rok... do zobaczenia
-------------------------------------
Emet Brown czyli Tomasz BieńObecnie w budowie:P-51D Mustang 1:48 Airfix - relacja jest prowadzona na mojej stronie facebookowej
P-51D Mustang 1:48 Airfix_2017 - @EmetBrownRecenzja

-

tombie
-
przez waran » poniedziałek, 24 października 2016, 19:29
Wielkie podziękowanie i gratulacje od ekipy IPMS SILESIA/POLSKA.Świetnie zorganizowany festiwal, radość dzieciaków z nagród bezcenna, świetna obsługa i jedzonko w sklepiku, super hotel, bardzo dobry pomysł z pokazem ratownictwa itd.itp.Na drugi rok załatwcie taką pogodę i przyjeżdzam na kilka dni.Dzięki i życzę nieustannego zapału dla tworzenia imprezy.

Szmatopłaty ponad wszystko.
-
waran
-
przez wysokiniak » czwartek, 27 października 2016, 11:45
Jeśli w przyszłym roku tylko będę w kraju o tej porze to z całą pewnością postaram się wpaść i to już nie sam jak to miało miejsce. Jestem przekonany ze rodzinie taki wypad weekendowy się spodoba bo okolica jest ładna i samo miasto też mnie urzekło .Dzięki za wspaniałą atmosferę i zabawę, pozdrowienia z Białegostoku.
-
wysokiniak
-
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea