p.s. Kuba wróć już i nie fochaj się dłużej... wiem, że też lubisz Hurricane'y...

Dominik napisał(a):(...) Na Azure Blue trochę za jasny.
Dominik napisał(a):Ogólnie - BSP.
Pytanko mam jeno...cóż to za niebieski na spodzie. Na Azure Blue trochę za jasny.
uruk-hai napisał(a): Btw, poza tym że bardzo mi się podoba to mam tylko jedno jedyne pytanie: czy na krawędziach natarcia skrzydeł nie było tych żółtych pasów identyfikacyjnych, czy były ale się zgubiły?

Arkady72 napisał(a):Nie miałem dostępu do oryginalnej farby azure blue. To jest improwizowany mix z innych farb.
uruk-hai napisał(a): tych żółtych pasów identyfikacyjnych, czy były ale się zgubiły?
dewertus napisał(a):
Model sympatyczny choć nie bardzo rozumiem jak miałoby powstać to brudzenie na spodzie w połowie płóciennej części kadłuba...
greatgonzo napisał(a):Precyzyjniej będzie powiedzieć, że na MTO widok samolotu bez żółtych krawędzi natarcia nie był niczym szczególnym. Podobnie jak z żółtymi pasami, bo te jednak występowały. No i MTO to także półwysep Apeniński, gdzie używano standardowy DFS.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości