piotr dmitruk napisał(a):Wydaje mi się, że w oryginale na zielone tło namalowano żółte pasy, przez co charakter plam jest nieco inny, ale to banał. Model jest bardzo fajny.
Jurek Greinert napisał(a):Masz w 100% rację, widać to zwłaszcza na tym bananie za tylną kabiną ale wymiękłem z takiego sposobu malowania.
piotr dmitruk napisał(a):Wydaje mi się, że w oryginale na zielone tło namalowano żółte pasy, przez co charakter plam jest nieco inny, ale to banał.

Jacek Bzunek napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Masz w 100% rację, widać to zwłaszcza na tym bananie za tylną kabiną ale wymiękłem z takiego sposobu malowania.
Zielony/placki z bluetaka/piaskowy
Jurek Greinert napisał(a):Do tego kilka zielonych plam ma ostre rogi i z bluetaca byłoby ciężko zachować i płynne przejście i rogi.
Arkady72 napisał(a):Wątpię... Technicznie byłoby to strasznie upierdliwe.

jarek1983 napisał(a):Bardzo przyjemny. A jak sam model AMK? Warto się z nim męczyć czy niech lepiej leży na kupie w szafie?
piotr dmitruk napisał(a):
(Przy okazji oglądania zdjęcia, zauważyłem, że ten kogut, czy też paw w znakach rozpoznawczych, na lewym skrzydle ma dzioba w kierunku kadłuba, a nie jak na kalkomaniach. Na ogonie zresztą też)
PawelG. napisał(a): A jak te kalki HADa się się układają?

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości