Mosquito PR IV 1/48 Tamiya

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Mosquito PR IV 1/48 Tamiya

Postprzez prezes69 » środa, 1 lutego 2017, 21:44

Witajcie.
Dłuższy czas się tu nie udzielałem, co nie oznacza, że nic się u mnie nie działo.
Straciłem wenę do mojego insekta, ale wizja przyszłych projektów zmotywować mnie żeby się znów za niego zabrać. Uświadomiłem sobie, że druga wojna to nie moja bajka i będę raczej unikał tego tematu.
Mosquito jest już na ukończeniu, zostało kilka drobiazgów i porządna galeria do zrobienia.
Ogólnie sam zestaw Tamki to bajka, spasowanie wzorowe, jakość wyprasek powala, Tamiya w najlepszym wydaniu.
Przyjemność budowy bardzo skutecznie sie zmniejszyła poprzez dodanie żywic CMK. Efekt mnie zadowala, choć wiem, że stać mnie na więcej.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sory za jakość zdjęć, to tak na szybko telefonem, jak go skończę zrobię lepsze z tłem i oświetleniem.
Pozdrawiam.
prezes69

Reklama

Re: Mosquito PR IV 1/48 Tamiya

Postprzez Aleksander » czwartek, 2 lutego 2017, 18:21

prezes69 napisał(a):Efekt mnie zadowala, choć wiem, że stać mnie na więcej.

Ładnie powiedziane - mnie tam się w każdym razie ten "komar" bardzo podoba, nawet jeżeli stać cię na więcej. :lol:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Re: Mosquito PR IV 1/48 Tamiya

Postprzez Adam » piątek, 3 lutego 2017, 11:22

Aleksander napisał(a):
prezes69 napisał(a):Efekt mnie zadowala, choć wiem, że stać mnie na więcej.

Ładnie powiedziane - mnie tam się w każdym razie ten "komar" bardzo podoba, nawet jeżeli stać cię na więcej. :lol:

Nic dodać nic ująć podpisuję się pod tym co Aleksander napisał.

Adam.
Obrazek
Adam

Powrót do Lotnictwo - warsztat