Georg01 napisał(a):Bardzo ładnie ! Zapowiada się świetny model

Rafako napisał(a):Malunki zacne, ale założenie anteny na tym etapie montażu uważam za przedwczesneKibicuję aby się ostała do końca, ja bym ją urwał cztery razy
Georg01 napisał(a):Bardzo ładnie ! Zapowiada się świetny model
Atlis napisał(a):Co to za metalik, że ma takie grube ziarno nawet w 32?
Fajnie, że zamalowałeś te kafle. Bef wygląda fajnie. :-)

Atlis napisał(a):Są kafle:
karolkonw napisał(a):ja zawsze montuje przed malowaniem zeby klejem farbek nie popaprac;) nigdy nie zerwalem (odkad uzyam rigiingu od ammmo)

Atlis napisał(a):Są kafle:
Nie ma kafli:
FranekS napisał(a):Całkiem ciekawie się zapowiada. Z ciekawości zapytam, idąc tropem linki anteny:
Czy łopaty śmigła są już przyklejone na stałe?
Kendzior napisał(a):karolkonw napisał(a):ja zawsze montuje przed malowaniem zeby klejem farbek nie popaprac;) nigdy nie zerwalem (odkad uzyam rigiingu od ammmo)
Ciekawy pomysł, zwłaszcza gdy nie ma masztu antenowego - i dzięki za podpowiedź odnośnie linek, trzeba będzie spróbować, szczerze nienawidzę montowania tego ustrojstwa.
A światła pozycyjne już pasowałeś na sucho? Bo w G-6 Revella one pasują, ale na pewno nie do końcówek płatów tego modelu.
Malowanie podoba się bardzo, bardzo, a i nity też fajnie wyglądają. Oglądam dalej
Pozdrawiam
Hubert
karolkonw napisał(a):malowania gora to jakies 12 warstw brudnej wody ( btw do takiego malowania fajne sa hataki ale nie ma poki co zestawu germanskiego)
Atlis napisał(a):karolkonw napisał(a):malowania gora to jakies 12 warstw brudnej wody ( btw do takiego malowania fajne sa hataki ale nie ma poki co zestawu germanskiego)
Wolę jednak MRP. I są też farby germańskie. ;)
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości