Przejrzałem wpisy jeszcze raz, tym razem przed ekranem komputera nie telefonu i już chyba rozumiem o co chodzi z węglem i kopalnią. Zapewne chodzi o post jaki napisał kolega Atlis powinienem wczesniej wpaść na tą oczywistą oczywistość.
W zasadzie od początku pobytu kolegi Atlisa na forum ignoruję wszystie posty pisane przez tego użytkownika.
Forum daje taką możliwość by posty wskazanego usera były niewidoczne. Dodaje się użytkownika do czarnej listy i ja w tym wypadku z takiej możliwości korzystam dla tego też nie widzę postów Atlisa i stąd brak zrozumienia o co chodzi z tą kopalnią.
Tyle w kwestii węgla teraz czas na pytanie dotyczące uzbrojenia - ponieważ planuję zmienić podwieszenia mam pytanie czy może ktoś z forumowiczów zbierał jakieś informacje w temacie A-6A i tego co podwieszano pod nie.
Szczególnie interesują mnie AGM-45 nie moge doszukać się zdjęć tak skonfigurowanego A-6 ciekawi mnie czy były podwieszane AGM-45 po dwa pod skrzydłami?
Może znacie odpowiedz lub ma ktoś jakieś infiormacje o nietypowym zestawieniu przez nietypowioe rozumiem coś poza Mk-82 i M-117.
Może jakaś informacja o podwieszonych GBU-8?
Z ciekawostek odnalazłem fotki z Condorami ale nie ma chyba ich w skali 1:32

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na warsztacie
wietrzenie