obłok napisał(a):Nieźle wykonany, kolorki akuratne, tylko gdzie się podziało oznaczenie partii faszystowskiej czyli kółeczko z rózgą liktorską na niebieskim tle na kadłubie przed kabiną?
Aleksander napisał(a):Podoba mi się, choć bardzo czysty i z ziejącymi pustką wnękami podwozia.

ochli napisał(a):obłok napisał(a):Nieźle wykonany, kolorki akuratne, tylko gdzie się podziało oznaczenie partii faszystowskiej czyli kółeczko z rózgą liktorską na niebieskim tle na kadłubie przed kabiną?
Ten akurat tego znaczka nie posiadał.Aleksander napisał(a):Podoba mi się, choć bardzo czysty i z ziejącymi pustką wnękami podwozia.
Jako że nówka z fabryki to nie brudziłem go wcale.Co do wnęk podwozia to jest tak jak dał producent.Nie znam żadnej literatury na jego temat .Nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru.

ochli napisał(a):Nie no spoko.Też miałem ten dylemat.W necie jest zdjęcie w locie samolotu w takim malowaniu jakie daje producent.Tylko nie wiadomo bo nie widać czy to Romeo Ro 57 czy 57bis i kołpaki ma malowane jakimś jasnym kolorem.Ja zaufałem instrukcji.Zawszę mogę dołożyć.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości