Aleksander napisał(a):Niesamowicie się prezentuje - fajne wykonanie, świetne malowanie, całość wygląda super!
Żebym tak chociaż raz sam potrafił...
O to to, święte słowa Szanownego Kolegi
Aleksander napisał(a):Niesamowicie się prezentuje - fajne wykonanie, świetne malowanie, całość wygląda super!
Żebym tak chociaż raz sam potrafił...

Jacek Bzunek napisał(a):Sorry - musiałem![]()

SilverKNZ napisał(a):Moje zdanie znasz! - napisz coś więcej o malowaniu... bawiłeś się z uzyskaniem "powłoki have glass"

Jurek Greinert napisał(a):Elegancki, dwa pytania. Miałeś maski do paneli i czy one są tak samo wypukłe do du...py jak w mengu (te jaśniejsze paski)?

Arkady72 napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Elegancki, dwa pytania. Miałeś maski do paneli i czy one są tak samo wypukłe do du...py jak w mengu (te jaśniejsze paski)?
Paski są wypukłe ale nie pamiętam czy tak samo jak w modelu Menga.
Zamiast masek użyłem przycinanej taśmy Tamiya, co zajęło mi sporo czasu:
potez napisał(a):Kittyhołk jest mniej więcej tak samo wypukły jak raptor z hase. Menga nie miałem w ręku to nie porównam ;)

Arkady72 napisał(a):potez napisał(a):Kittyhołk jest mniej więcej tak samo wypukły jak raptor z hase. Menga nie miałem w ręku to nie porównam ;)
Obmacałem Menga i jest prawie tak samo wypukły jak Kittyhawk acz delikatniej.
wuen napisał(a):Jakieś inne fotki z warsztatu?
Jakieś uwagi, spostrzeżenia, podpowiedzi... zacząłem ten model i nie wiem co mnie czeka

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości